Followers

05 September 2011

Tu je yang ktorang boleh buat

ni bukan my cat..
but my neighbor..
kucing ni die biarkan kat luo sorang2

before this, tuan die penah lepaskan
and FOF and my family tgk, 
mmg skinny this kitty..
potato yg kecik tu pon gemok n buncit..
tp yg ni, ramping.. nampak berisi sebab bulu die yg tebal je..

sllu if kucing ni di lepaskan, FOF akan bg makan
suoh adk letak makanan n air kat luo tok kitty ni
die makan ngn lahap.. lapar mungkin.
n haus sgt2..

kadang2, pas FOF anta mak g keje,
dengar kucing ni meow2 
tuan die letak kat sangkar luo uma..
kadang tu panas terik kucing tu still menjerit..

mungkin xde air n makanan..
tu FOF xtaula..bab FOF xnampak..
tp cian sangat..




before this xde loceng kat kucing ni
now da ada da..
tp tula.. kucing ni tak di jaga dgn betul..
cian die..
kalau FOF bukak pintu n die ada, mesti die sibuk nak masuk uma FOF
then FOF bg makan pastu kuokan die..
kang tuan die cakap FOF catnap plak kucing die..

kalau kucing ni di lepaskan lgi, FOF cume ley bagi makan n minum jela..
hope dapat isi perut die..
my sis sllu men ngn kitty ni..
comey sangat.. and manja lak tu..

ps:  kalau de bela haiwan tu, jagala leklok..
jaga kebajikan kucing tu..
die pon de perasaan
jangan jadi cam PETKNODE TU..
XDE PERASAAN LANGSUNG!!

.dah habis baca ? sila la comment.

10 comments:

Cik tikah said...

comelnya kucing tuh! <3

family of fur said...

comelkan... tp tula.. kucing tu xbpe nak d jaga...cian... tp memang comel giler..hehe

Juz Call Me Sharz said...

comelnye....kucing ni pandai tau...
die akan dtg rumah yang ade kucing or org yang syg kucing...huhu...die tau kite akan kesian kat die pastu jadikan die kucing belaan... =p

acan ketot said...

alala...
comel nye dye...

AyiLarimA said...

macam kucing Mira nye corak laa kt badan dia..
cute cute...
nak curi bole?
:P

Eyhan said...

alaa,,,,cutenyerww cat nie..rugi larr tuan die...spe sruh x jge btol2...

family of fur said...

sharz> hehe. tula.. FOF penah dgr cmtu.. nak amik die, mmg xdapat da.. da full da uma.. dak2 uma garang...huhu.. dorang xske ngn kucing tu..

family of fur said...

acan ketot.. hehe.. mmg comel pon. fof sndri geram tgk dorang..

family of fur said...

ayilarima> yekew? sme eh. nak curi.. boleh2.. meh dtg uma fof.hehe.. nnt catnap dak kucing ni..hehe

family of fur said...

eyhan> comelkan.. tula.. kucing ni comel.. klu di jaga betul2.. bg chubby.. mesti lgi ramai yg geram..kan?