Followers

04 September 2011

apa nak jadi ni??

eventhough its too late to inform
but FOF still nak gtau gak too all
actually, FOF baca entry dari meowwmania
seriously really suprise and sad bout that
and korang boleh tengok lebih lanjut kat blog dr.chan ni

mana taknya, people send their cats for boarding
but it turn bad...
cats boarding tu tak jaga kucing yg supposely dorang jaga
dorang tak bagi makan and minum to the cats and kitty 
for 5-6 days..
imagine that...  sedangkan manusia xmakan and minum berhari2 pon boleh sakit
nikan plak haiwan macam kucing..
dala kecik.. tak boleh bercakap
tp manusia aniaya dorang..
 yg supposely menjadi tanggungjawab mereka tok jaga..

if korang xcaye, korang bukak facebook KTAJ
kat situ korang boleh baca more info pasal kucing2 kat pet boarding tu
and the pet boarding is
PETKNODE

dont u ever2 send them to 
this cat boarding..

macam mana la dorang boleh sanggup wat camni..
bukan owner2 kucing xbayar..
bayar mahal.. but, camni layanan dorang kat haiwan2 tu..

seriously seday sangat2..
cube tengok pic2 ni
kucing ni da mati da..sebab xmakan n minum
kering da die.. RIP.



Sume tinggal tulang je
skinny sgt2.. elok2 datang sihat
then jadi camni da..
seday sangat2 tengok..

spe2 owner yang belum amik kucing2 tu
u boleh contact ngn KTAJ
hope sume kucing2 tu selamat sampai ke tuan mereka

ps:  doakan kucing2 ni selamat.
n thanks for all fosterer yg kind hearted..
moga dirahmati ALLAH.

pss: walau pon FOF xbuat pape
tp FOF harap, entry ni membantu tok yg len2
and hope korang tau pasal cats boarding ni..

.dah habis baca ? sila la comment.

9 comments:

faridah eizzati said...

kesiannya..

Acid+ said...

.......sadis..

family of fur said...

tula. keciankan.. seday tgk kucing2 ni..

Fahz said...

sedey la..patut la kebanyakkan yg anta kat situ sume mati..rupanya tak bagi makan..:(

meowwmania said...

melampau kan!

tak smpai hati bila tgk keadaan kcg2 kat sana, sedih sgt2 :(((

family of fur said...

fahz> sblm ni pon de yg mati gak ke klu anta kat situ???

family of fur said...

mm> mm g sne ke?? tgk pic pon fof xthn.. nak nanges..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Na ngk pun x sgup.. :(

Eyhan said...

Eiiii....teroknyerww,,,,cian kat kucing tu...tak berperikemanusian langsung