Followers

07 September 2011

anyone wanna adopt this cute kitty??

korang ada nak adopt kucing x??
kucing ni my sis jumpe kat sblh tmpt die keje...
n kucing ni sekor je ada kat situ..
da 2 ari dok kat situ. my sis ingat adala mak dia
tp bile tgk, upenye, die sorang2

then my sis and her friend tolong amik kucing ni
dorang amik, and bergantung pada balkoni only
balkoni kat tingkat 1 k..
bukan kat bawah.. tp kat tingkat 1.
my sis cakap, kat situ da ada banyak tulang2..
maybe tulang kucing..
my sis baru lagi keje kat tmpt ni..
so bile die dengar that kitty miow2
tu die g amik

dala kitty ni kecik sgt2.
maybe dalam umo 2 or 3 weeks
for now, FOF and family jagala this kitty
bagi kitty ni mnm susu. bab die tak tau nak makan lagikan
so, every 3o minit, bagi minum susu
bile die lapar, bagila die makan
paling kesian, dia dalam sangkar tu
and nyoyot bantal. coz dia ingat bantal tu mak dia..
maybe bab bantal tu corak kucing kot..hehe

my sis panggil die QUE.
sempena rescue die dari tempat tu..
full name:  REZSQUE..
wah.. xboleh blahkan nama.. hahaha
glamor u..
breed:  siam and domestic short hair

Que ni really manja and seek for attention
feed with bottle.
love to walk around the house.
very beautiful color..

FOF buat adoption ni coz, my other cats xdapat terima Que
now dorang sik hissing each other.
my mum pon kata, da banyak sangat kucing..
tu susah.. if mama kengkang still de susu
bolehla tumpangkan kat mama kengkang
but mama kengkang kan dah neuter..
mama kengkang paling teruk perangai
adoi.. geram pon ada ngn mama kengkang ni..
die sik hissing je.. even with me.. with her children..

so, if ada sapa2 yg sudi nak adopt, let me know k..
email me..
d0odlez89@yahoo.com









.dah habis baca ? sila la comment.

2 comments:

mOoN said...

sangat comel la dia...bulu dia cantik... :)

family of fur said...

tula.. kale bulu die mmg lawa.. da post kat tmpt len jugak. and ada yg berminat nk adopt die.. alhamdullilah