Followers

17 September 2011

tangkap leleh punyer wooo.. xcaye???

ni kisah tangkap leleh punye..
haha..
wlupon kisah die len, tp still boleh pakai tajuk ni kan??
hohoho

pada suatu hari yg hening, wah..haha
ada 2 orang budak ni datang dekat dengan FOF
tiba tiba...
jeng jeng jeng.....

dorang start jilat2 tangan FOF
menghidu baju yg FOF pakai
then gesel gesel kat FOF

mesti korang fikir,
biasala tu kucing nak manja2..
tol x??

haha.. xde maknenye..
time tu, FOF pakai mnyk panas yg xberapa yg panasla..
hehe.. bab bdn sakit..
then FOF letakla kat tangan, kat badan sume..
then start tula dorang datang.
bab dorang suka ngn bau ubat tu
xpaham betul
ni sume ikut perangai mama kengkang..
mama kengkang suke bau pelik2..
contohnye macam bau serai.. bau mnyk cap kapak
bau2 papela yg menangkap idung die tu..

tu anak2 die ikut tu..
last2, FOF calit kan kat bantal.. sonang
tgkla gambar ni camne dorang tangkap lentok..huhu 

tengah berebut nak bau n jilat bantal tu

potato:  mama ni.. xsenonohla.. bau jelah
janganla tinggalkan air liur....

tengokla air liur mama kengkang kat bantal ni

close up ckit

potato: mama.. nak la jugak bau...
mama:  isk, bagi mama dulu..
tak baik lawan cakap mama

potato:  ah.. xkira.. nak jugak....
mama:  sibukla kamu ni

gado gado.. spe menang dapat bau..


kesan air liur dorang

ps:  korang ni pelik tau x??

.dah habis baca ? sila la comment.

8 comments:

ery D cat said...

hehe kalau ery plak simemet...dia ske minyak yu yee...yg babies2 ske tuh..:)

family of fur said...

ery> yekew?? pelik2 je pangai dorang nikan??? bolehla kawan ngn memet.hehe

meowwmania said...

ahahhahaha sama ngan Teteh lah :D

Cat-from-Sydney said...

Ke minyak2 tu semua ada nip? purrr....meow!

hira said...

hahaha. macam-macam. comel betul

family of fur said...

mm> hehe.. yekew??klakakan ble dorang da gian tu

family of fur said...

cat> haha... mgkn dorang igt catnip kot.?haha.. tp ble letak catnip btl, xde plak layan lentok cmtu

family of fur said...

hira> hehe.. mmg mcm2 pon dorg ni.. cm tau2 je dorang ni de blog.hehe