Followers

16 September 2011

ingat makanan ni kepunyaan kamu seorang ke???

ni x bukan pasal kes makan.
budak ni banyak tamak wooo...
xtau mau cakap apa lagi...

da letak dalam bekas sepatutnye, 
xmo makan gak.. nak gak kongsi ngn mama kengkang punye
then ble mama kengkang xbagi,
majok, dok tepi pintu termenung...

then angkat letak die dekat ngn bekas makanan..
tp xmo. last2 tau mana yg die nak???
ini dia....
kat sini yg dia nak
terbaik.. punye tamak tu...

nyam nyam...

potato:  jangan marah FOF
tato amik tikit je...




itula bekas yg dia mau...
xbagi, ngiaw ngiaw..
majok.. dok tepi tu..
adoi...
punyela tamak..
die ingat ley abes kot klu makan sorang..
potato potato..

xpela..asalkan kamu bahagia..

ps:  klaka gler bile tengok die majok..haha..

.dah habis baca ? sila la comment.

11 comments:

AyiLarimA said...

cute nye kucing dia makan, sempat pozing lagi tu.. huhu..
Mira nak tanya, yang contest hari tu da tau sape pemenang nye ke?? lama Mira x buat blogwalking, so Mira tak bape perasan sangat..

AYIE said...

hahaha
bnyak ragam btul si tato nih
pastu buat muka x bsalah je..
suka gmbar last tu, siyes klaka..

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

family of fur said...

ayie> tato ni mmg paling banyak ragam.. hoho.. n die paling byk makan..haha

family of fur said...

ayilarima> da ada da winner tu.. :)

family of fur said...

ajey> wokeyh :)

mia said...

hye dear,
do visit my collection..

http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

thnx so muchhhh dear..
:)

Myra Jane Yusof said...

asalkan dia bahagia lol xD

ery D cat said...

hehehehe...sng hati dh tu dpt mam lam bekas tuh...potato..nma unik

family of fur said...

myra> hehe. tau xpe. asal bahagia..hehe

family of fur said...

ery> mmg senang hati tu.. da makan tido.. isk3.. nasib xgemok2..
bagi nama potato coz kale die cm kulit kentang ckit..hehe