Followers

04 August 2011

ada sape2 nak adopt kucing???

hai all...
ada sape2 nak kucing n ibu kucing??
fof de g kedai kucing tadi..
then owner die tanya.. 
nak x kucing ni..
cute sangat ibu kucing n ank2 die.
tp tula.. i forgot to took a pic.. sibuk sgt tgk brg2 kat kedai tu..
nnt fof g kedai tu and amik gambr ibu n ank kucing tu..
nnt fof update lgi.. klu ada spe2 nak, gtau ye??
tq..

ps:  klula uma fof ni besar.. bolehla bela lgi..
tp tula..da byk da kucing kat uma.. 
hehe..

update: kucing2 ni da di adopt oleh 2 orang lelaki yang memang tengah mencari
kucing tok di bela..  taukey kedai tu cakap,
banyak laki ni beli barang2 tok family kucing tu.
hope dorang gembira  :)



.dah habis baca ? sila la comment.

6 comments:

My Name is Mar said...

Ayah FOBIA ngan kucing lah...
Huhuhhuh....

Drama Bulan Puasa Menyentuh HATI

family of fur said...

hehe.. yekew?? knpe?
cer cite cer cite..hehe

k e y r i said...

asrama aku xboleh bawa binatang peliharaan. aiseh.. melepas =.=

alyana shafinas said...

kt uma nana ade 4 ekor kucing...da xlaratdah nk jage...hohoo

family of fur said...

keyri> hehe.. its ok.. nnt fof update lgi klu kucing tu still de lgi.. :)

family of fur said...

alyana> hehe.. oo.. xpela cmtu.. hehe.. its ok.. mesti kucing u tomey2.. hehe