Followers

27 December 2011

tudung saji oh tudung saji

apa yang korang boleh buat dengan tudung saji?
setakat tutup makanan??
ada benda lain lagi yang korang boleh buat. 
tak caya??tengok yang ni..
ni idea dari my cat

1. tak yah merempit..
guna tudung saji pon ley wat wikang..

2. boleh untuk menapis apa2.
contoh yang di buat, menapis makanan..

3. boleh masuk and naik tudung saji tu
macam skateboard la lebih kurang

4. yang kat bawah ni, tok di buat mainan

check2 dulu.. mana tau ada bende tajam ke

spotcheck menyeluruh

k yang ni boleh buat 
roda berpusing
winter nak pusingkan mama dia..

as a protection from being attack
contohnye cam kat atas ni
mama ley relax lagi walaupon winter bersungguh2 cucuk

ha.. boleh balas serangan dengan lubang2 yang ada

protection half
(padahal nak tergolek da tu)

5. ley jadi sebagai kerusi tok berehat..

amacam??
bernas tak idea kucing2 ni??
korang ley practickan kat rumah korang k??
kalau kecik xmuat, beli tudung saji yang besar tau.
sekian saja tutorial arini
haha ^.^

.dah habis baca ? sila la comment.

4 comments:

Naz said...

hebat

meowwmania said...

hehehe...sama lah

jejebon kite pon suka main ngan tudung saji siap belikan yg lain khas utk dorang buat main huhuu

asyraf ahmad said...

manyaknyee cucing tuuuuu....
eh
ade hamster?!! utk makanan cucing2 tu ke?hehehe

Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

family of fur said...

naz> hehe.. thnx

mm>yekew?? dorg ni xtau la.. haha.. suke bebeno.. tudung saji ni xpakai pon.. tu bg main.. sonokla kucing mm. de mainan sndri.hehe

asyraf> hehe. mmg byk.. hamster pon ade jugak.. uiyai.. bukan tok mknn. tp tok permainan.haha.. xdela..