Followers

29 December 2011

im a ball.....

ni ada pulak budak ni berangan
ingat boleh jadi bola kelabu
hahaha

im a ball

baby: da cukup bulat da ni rasanya

snow: ui wat pe tu
baby: diamla.. nak jadi bola ni.. mana boleh cakap


snow: FOF tengok baby ni FOF
pe tah die ni punye berangan

FOF: ala cam kamu jugak..
dulu nak masuk karaoke
tak igt??

snow: oooooooo
(cam cte puss and boots-kucing yang tup mulut tu)

FOF: hah.. igt pon. baby, gud work
haha

mmg uma FOF ni banyak kucing yang talented.
akademi FOF..
mau anta kucing kat akademi??
n kucing tu nak jadi pe? hehe
haha

.dah habis baca ? sila la comment.

13 comments:

Naz said...

bola berbulu

LydSunshine said...

geram nye tgk..

Cik tikah said...

hahaha. nak berpura2 yer jadi bola. tersepak kang :P

family of fur said...

hehe. geram kan.. tu la.. klu tersepak tu.hahaha.. melambung.. da jadi fof lambung..haha

Nini D.. said...

kiutnya kucing2 nih...geram!!!

hafisvr4 said...

comelnye

jazmina said...

betul3,memang comel

Boni JLL3 said...

kucing rupanya..ingatkan hamster..aha

saya follow sini yer

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum,

kami ada buat segmen untuk sicomel...jomlah join ye...
http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/06/segmen-makanan-sihat-anak-bulusku.html

Kami dah follow...

CourFeyLia said...

klo jd bola bbulu tak sngup nak tendang...

Kucing Comel said...

Comelnya.. Geram pulak tengok..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ольга Петрова said...

Сексуальные=> проститутки смотреть бесплатно PrivatNNover (cam cte puss and boots-kucing yang tup mulut tu)

FOF: hah.. igt pon. baby, gud work
haha
Карточная игра — явное обнаружение умственного банкротства. Не будучи в состоянии обмениваться мыслями, люди перебрасываются картами.