Followers

23 October 2011

JAHANAM SOFA KAT RUMAH WEY!!!!!!

nampak2. FOF marah ni..
mak lagila marah...
hohoh..sebabnye, sofa kat uma da koyak
walaupon bahagian bawah..
tp still rosak..
adoi. ganas tol kucing2 kat uma ni..
tengokla pe budak ni buat..

dia da koyakkan bahagian bawah tu.
mula2 boleh kuo tangan je
tu men tarik2 slipe bab nak tutup koyak tu
camnila die tutup.
xnampak koyakkan??
 snap dekat ckit.
tengok koyak tu. 
winter tu nak becokan koyak tu
start kuokan muka
 potato lak pon tolong koyakkan skali..
main2 dengan winter tu
tengok tu tangan die kuo..
malu malu kucing la konon.. 
 potato da malas layan.
tengok muka dak nakal kat bawah tu
 winter: OFF CAMERA PLS...
 tengok tu. muka budak jahat
 da start boleh kluokan badan da.
nilah dia after kluo dari lubang tu.
wat muka xbersalah..
sekeh mau???

winter ni mmg. sgale2nye, dia yang starting..
geram je kadang2 tu...

.dah habis baca ? sila la comment.

9 comments:

Yana Houry said...

samela..sofa kat rumah ni pun dah penuh dgn kesan cakar..geram betol..

CIK PARO! said...

alalalala...comel..
dieorg memang selalu wat muke tak bersalah kan..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Muke x bsalah tp comellll... Hihihihi

Nazirah said...

hehe..hobi masa lapang

Cik tikah said...

normallah tuh. sofa kat rumah cik tikah pun dh koyak2. hehe..

Myra Jane Yusof said...

sofa sama lah xD sudah lama hancur di kerja kan kucing-kucing saya . koyak bagai T^T

family of fur said...

haha.. mmg normal for cat behavior.. tp geram.haha.. belum mak bebel lgi.. adoi.. budak c winter je paling nakal suke mengoyak.

aimie amalina said...

haaahhahaa
adoiii
lawok gile telatah kocen ni
pandai ye nyorokkan koyak tu ye

nakai ni

family of fur said...

aimie> hehe. mmg pon.. dorang ni nakal gler..