Followers

13 October 2011

hamster BESAR kat uma.......

tengok tajuk tu korang mesti terkejut kan??
tak yah terkejut... ni betul2 tau...
kan korang selalu tengok hamster kecik kan??
yg camni

yg ni hamster normal..
hamster kat uma FOF..
comel n gumok x??hoho

tu hamster biasa...
korang pon da biasa tengok..
tp yg FOF nak tunjuk ni,
hamster yg beso giler...
xcaye?? tengok gambar kat bawah ni...

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V



haha. tengok ni hamster FOF..haha







winter and snow jadi hamster kat uma FOF
huhu.. mau hamster beco camni??
hehe.. 
tp hamster ni ada kat uma FOF jela..huhu
dorang ni terlalu beco and obes to be a hamster.
huhu

ni FOF tangkap tem adk FOF bukak uma hamster
bab nak basuh bekas
then, tetbe de budak ni masuk dalam cage
hahaha..

sume terkejut tem winter and snow masuk dalam ni..
haha.. tp dorang memang cute giler....

ps:  dorang ni memang suka cube benda pelik.hoho

.dah habis baca ? sila la comment.

6 comments:

SumeSakan said...

hahahaha...ni betul besau nih..silap2 5 ekor hamster leh dok dlm perut dia...Tp Papa hamster ni baik kan?

ery D cat said...

adeh laaaa ingatkan betul la kan..ish3x..korang ni slh guna cage nih..:P fenin la FOF tuu..

Nazirah said...

perasan kecik la tu

Cik tikah said...

hahaha.. dia pun tringin nak masuk umah hamster. haha

Izzah's Classimodo said...

dia pun nak rasa gak jadi hamster . huhu...

Sung Je Kyo said...

konon2 dye 2 nk jd hamster lar 2...