Followers

18 August 2011

our paw print.. ^.^

hari ni, xde keje, buat keje
hahaha.
arini FOF buat paw print for the kitty.
hehe.. mule2 pki tanah liat yg memang khas
tp keras even da rendam dlm air panas

at the end, FOF buat bancuhan sendiri.. 
lagi sonang.hehe..
tgkla result die  :)

ni potato tem tengah ok lagi
penyibuk no 1..

tadaaa... tgk ni.. paw print..hehehe

tengah tulis2 nama dak2 comot ni

tada.. da siap..hehehe..

tp yang ni lom siap..lom kale lgi
bab nak tunggu die kering dulu..
after da kering, nnt FOF kale2
then FOF tempekkan kat cni k tok tontonan umum
wah..haha.. macam special sgt.haha

happy dpt wat tok dorang.haha
wat ngn my sis tadi petang before berbuka..

story cikit pasal model2 ala2 hollywood ni nk tinggalkan paw print ni
konon2 dorang ni fames la...hahaha
tem nak amik cop tangan dorang ni, mak aihh
susah..
c snow plak, da cop skali, nak byk2 kali plak cop.
so kenela gelek2 balik bagi rata
paling susah nk amik mama kengkang punye paw print.
die takut.hehe.. tu je nk cite.hehe
have fun tengok hasil keje kami.hehe

.dah habis baca ? sila la comment.

6 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Keras tp bley wat print gk ea? Mcm mnarik jeee.... :)

Cat-from-Sydney said...

OMG!!! FOF lagi teruk dari Mama kita. Mama setakat ambik video sorang2 buat anatomy recording. Ni amik cap jari sekali. Yelah, nanti senang CSI nak buat kerja kan? purrrr *giggles*

Wanie said...

huhuhu..lepas tu letak mane paw print ni? wanie siap blur lagi ni..keke..

family of fur said...

cik ct> fof buat ngn tepung.. so mse die tengah lembut tu, tekap la jari dorang tu.. klu da keras xbolehla tekap.. :)

family of fur said...

cat> hehe..mama u wat anatomy.. fof cume cap jari je.. kang ilang sng cari.haha.. berangan jd csi kejap..hehe

family of fur said...

wanie> bnde yg fof buat ni, mmg sblh tok ltk paw or hand print and sblh die frame.. :)

klu nk try wat, pki frame pon k gak.. :)