Followers

22 August 2011

Amazing Animal Lover Blog Award

Sila ikuti langkah berikut :


1. Kopipes award ini di blog anda 


2. Ucapkan terima kasih kpd orang yg telah mengetag anda (letak nama dan link blog)
time kasih eomma heebum n haebi bab tag FOF.  :)

3. Jawab soalan berikut : 

a) Apakah amazing-nya memiliki blog pencinta haiwan ini?
Amazingnya bab dapat tengok n perkembangan budak2 bulus yang comey2
tembam2, gebu2.
then dapat tengok pe dak2 tu suke buat n their action
love cat...

b) Dalam ramai-ramai jebon meowwmania, jebon manakah yang berkenan di hati anda dan mengapa? 
suke tengok citam yg ske menyibuk kat dapo tu. buzybody.hehe
pangai sme cam budak2 FOF

4. Tag 4 blog pencinta haiwan yang anda rasakan Amazing!

5. Maklumkan kepada 4 blogger tadi bahawa mereka telah di tag.

p/s: kawan-kawan boleh juga rujuk di SINI untuk melihat senarai blog pencinta haiwan



.dah habis baca ? sila la comment.

8 comments:

.MEOW. said...

wow besh ! animals, the furry, fluffy ones, who can ever resist loving them ? :3

insyaAllah, forever animal (and food) lover ! :3

meowwmania said...

tengkiu FOF ;)

family of fur said...

meow> hehe.. tau xpe.. thnx to meowmania yg create the award. :)
forever animal n food lover.hehe

family of fur said...

meowmania> hehe.. ur welcome.. its a cute award actually.. love it :)

farhana aka isteri fakri said...

thanx fof :) meow mmg blh tngkan jiwa..hilang tension :)

AyiLarimA said...

dear, ape bende nye ni? Mira kurang jelas laa ngn k'terangn dia..

family of fur said...

farhana> hehe.. betul2.. dorang wat kte gelak2 je ngn pangai dorang tu.hehe

family of fur said...

ayilarima> award tu for animal lover.. u boleh tgk detail kat tuan punye blog.. meowmania.. die de komen kat atas tu.. :)